Rijlessen nemen bij A Klasse Rijschool

Wil je beginnen met rijlessen nemen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland? 

Rijlessen van A Klasse Rijschool

Rijlessen nemen is tegenwoordig ontzettend belangrijk, want je kunt tegenwoordig niet meer zonder een rijbewijs. Om die reden beginnen mensen vaak ook direct met het volgen van rijlessen zodra ze dit mogen. Een goede rijschool is hierbij belangrijk, want des te beter de rijschool, des te beter zul jij je in de auto voelen en des te sneller kun je aan het praktijkexamen beginnen!

Met A Klasse Rijschool, weet jij zeker dat je bij een goede, erkende rijschool terecht komt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto en met zelfvertrouwen deze nieuwe vaardigheid, een auto besturen, kunt gaan leren. Daarom passen we bij A Klasse Rijschool onze rijlessen aan op jouw wensen en jouw manier van leren.

Hoe werkt A Klasse Rijschool?

Onze insteek trekt veel studenten aan. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat een student zich niet aan hoeft te passen aan de rijschool, maar dat de rijschool zich aanpast aan jou! Daarom maken wij geen gebruik van een standaard lespakket waarbij elke les inhoudelijk al vast staat. Wij kijken naar hoe jij leert en wat je nog moet oefenen. Hier passen wij onze lessen op aan. Zo kunnen we elke les optimaliseren, zodat jij er het meeste aan hebt! Herhaal jij graag de lessen een keer voor je iets nieuws leert? Dan is dat geen enkel probleem. Misschien kunnen de rijlessen jou niet snel genoeg gaan, in dat geval zullen we wat sneller met je door de verschillende technieken en situaties heen gaan. Heb je heel veel haast, dan is wellicht een spoedcursus geschikt! Daarnaast bieden wij onze rijlessen aan in enkel de Mercedes Aklasse en de Range Rover met automaar! Zo kies je altijd voor kwaliteit.

Met spoed rijlessen nemen!

Moet jij met spoed je rijbewijs halen voor je werk, of voor een andere reden? Dan kun je gemakkelijk kiezen voor een spoedcursus van A Klasse Rijschool en direct beginnen met rijlessen. Hierbij behaal jij in ongeveer 2 tot 5 weken jouw rijbewijs. De exacte tijd is afhankelijk van jouw agenda en de agenda van het CBR. Het is dus handig om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we direct een examen voor je kunnen boeken. Voor je het weet zit jij bij ons in de auto en haal jij je rijbewijs binnen!

Hoe A Klasse Rijschool omgaat met rijangst of faalangst

Rijlessen nemen kan heel spannend zijn en sommige mensen zijn angstiger in de auto dan anderen. Echter heeft bijna iedereen tot op zekere hoogte last van faalangst of rijangst. Om je te helpen jouw angst de baas te worden, zorgen wij dat je bij al je rijlessen dezelfde instructeur hebt en dat je langzaam leert wennen aan de rustige en drukke verkeerssituaties. Als je het prettig vindt, is het altijd mogelijk om voor je eerste rijles een adviesgesprek in te plannen, zodat we kunnen kijken wat voor jou het beste werkt. We zijn je graag van dienst en passen ons plan graag op je aan!

Theorie-examen met A Klasse Rijschool

Het theorie-examen kan soms heel lastig zijn en bij sommige wekt het een hoop stress op. Dat is echter helemaal niet nodig! Bij A Klasse Rijschool heb je altijd de mogelijkheid om voor je theorie-examen een eendaagse theoriecursus in te plannen. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor het theorie-examen en kun je er zonder stress aan beginnen. Is Nederlands niet de taal waarin jij het beste leert? Dan bieden wij de theorie ook online aan in het Arabisch of in het Engels!

Rijlessen volgen

Wonen in een klein, druk, land als Nederland betekent dat je zowel met rijden in dorpen als op drukke stadspleinen te maken krijgt. Tijdens je rijlessen bij A Klasse Rijschool, zorgen we dan ook dat je zorgeloos in beide situaties durft te rijden. We leren je hoe grote verkeerspleinen werken, hoe je in de spits moet rijden en geven je zo inzicht in zowel drukke als rustige verkeerssituaties. Zo heb jij alle kennis en ervaring in huis om na je praktijkexamen met zelfvertrouwen en rust door het centrum een stad te rijden.

Ook snelwegen en kleinere wegen worden tijdens de rijlessen uitgebreid behandeld. Zo ben je helemaal klaar om in Nederland te gaan rijden!

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.