Auto rijlessen

Wil je beginnen met hoge kwaliteit rijlessen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland?

Hoge kwaliteit rijlessen in Den Haag

Ben je op zoek naar de hoogste kwaliteit rijlessen in Den Haag voor een concurrerend tarief? Dan is A Klasse Rijschool voor jou helemaal de juiste plek. Les nemen kan bij ons al vanaf 16,5 jaar en zodra je 17 bent mag je ook rijexamen doen.

Onze ervaren rijinstructeurs nemen je al bij de eerste les gelijk de weg op, zodat er direct lekker inzit. Ons doel is om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor je praktijkexamen voor het rijbewijs B, en dat natuurlijk op een veilige manier!

Vijf voordelen van A Klasse Rijschool:

Eenvoudig je niveau bepalen in een proefles
Keuze uit diverse rijles pakketten
Ook losse lessen volgen is mogelijk
Goede begeleiding bij rijangst

Wij hebben ook vrouwelijke rij-instructeurs

Kwaliteit rijlessen Den Haag
in je eigen tempo

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en snelheid en zo is het ook bij autorijden. Uiteindelijk ga je zelfstandig de weg op en daarom leiden wij je op tot een autonome en zelfverzekerde bestuurder. Je kunt hierbij rekenen op de beste kwaliteit rijlessen in Den Haag. Op deze manier ben je niet alleen goedkoop uit, maar ook een veilige weggebruiker.

Pakket of losse lessen

Wij kunnen natuurlijk niet in je portemonnee of agenda kijken en daarom kun je jouw kwaliteit rijlessen in Den Haag altijd inplannen op de tijden die jou het beste uitkomen. Ook kun je de keuze maken tussen losse rijlessen of een compleet lespakket. Het pakket A bestaat uit rijlessen en een praktijkexamen. Heb je een iets groter pakket nodig? Ga dan voor ons pakket A+. Hierbij krijg je meer rijlessen. Bij dit grotere pakket krijg je ook een praktijkexamen.

De juiste aanpak bij rijangst

Het kan ook voorkomen dat je al korte of langere tijd in het bezit bent van je rijbewijs B, maar toch niet graag de weg op gaat. Schakel ook dan A Klasse Rijschool om je rijangst te verhelpen. We nemen je mee naar juist die situaties die jij het meest spannend vindt, zodat je daar goed op kunt oefenen. Stapje voor stapje helpen we jou daardoor de goede weg op.

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.