Heb jij rijangst?

Wil je beginnen met je praktijk-examen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland maar heb je rijangst? Je krijgt intensieve training en begeleiding op verschillende gebieden.

Veel mensen hebben last van rijangst wanneer ze in de auto zitten. De mate van de rijangst varieert sterk. Soms treedt rijangst alleen maar op in zeer specifieke situaties, die zich bijna nooit voordoen.

Maar de rijangst kan ook zo heftig zijn, dat je weigert om nog de auto in te stappen en dat terwijl autorijden in deze maatschappij eigenlijk een must is geworden.

Over rijangst praat je niet zo makkelijk, veel mensen schamen zich hiervoor. Als het al tegen vrienden wordt verteld, is de reactie vaak “Daar heb jij toch geen last van, je bent zo zelfstandig?!”

Als je geen auto meer durft te rijden, wordt je wereld ineens een stuk kleiner en wordt je afhankelijk van de hulp van anderen. En dat is niet prettig.

Rijtraining tegen rijangst

Je krijgt intensieve training en begeleiding op verschillende gebieden.
Rij- en kijktechniek
Waarnemen en begrijpen
Assertiviteit en samenwerking in het verkeer
We zoeken lastige verkeerssituaties op
We laten je wennen aan het verkeer. Moeilijke onderdelen nemen we rustig met je door tot je het zelfstandig en met zelfvertrouwen kunt uitvoeren.

> Inparkeren
> Achteruitrijden
> Invoegen op de snelweg

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.