Autorijschool
Den Haag: Op weg naar jouw rijbewijs B

Wil je beginnen met je rijbewijs B halen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland? 

Op weg naar jouw rijbewijs B

Met een rijbewijs B op zak ben je klaar voor jouw toekomst. Het roze pasje komt altijd van pas en daarom is het goed om nu te beginnen met je rijlessen. Zoek je een goede autorijschool in Den Haag, dan zit je bij ons goed!

A Klasse Rijschool heeft een jarenlange ervaring in het veilig en snel begeleiden van vele cursisten naar dat felbegeerde rijbewijs!

De pluspunten van A Klasse autorijschool in Den Haag:

Uitstekende kwaliteit rijlessen voor een lage prijs

Goedkope €30 proefles

Kies voor losse lessen of een rijlespakket

Spoedcursus in 2 tot 5 weken

Lessen in de hele regio Den Haag

Veilig en zelfstandig leren rijden

Het doel van onze autorijschool in Den Haag is om jou op een veilige manier steeds zelfstandiger te laten rijden. Tijdens de proefles maak je alvast jouw eerste meters in de auto en geleidelijk aan kun je steeds meer zelf. Naarmate de lessen vorderen wordt je verkeersinzicht beter en ook heb je de auto steeds beter onder controle. Zodra wij zien dat je er klaar voor bent plannen we direct je praktijkexamen in. Ben je geslaagd? Dan kun je gelijk lekker rondrijden! Is het de eerste keer niet gelukt? Geen probleem. We oefenen nog even extra hard en dan sleep ook jij je rijbewijs binnen!

Spoedcursus rijbewijs B in Den Haag

Er zijn vele redenen op te noemen waarom het volgen van een spoedcursus een goed idee is. Misschien ga je binnenkort aan een nieuwe baan beginnen waar je je rijbewijs voor nodig hebt. Of wellicht ben je van plan om op vakantie te gaan en wil je daar zelf naartoe rijden. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en plan jouw spoedcursus in bij A Klasse autorijschool in Den Haag. Afhankelijk van jouw agenda en de mogelijkheden bij het CBR neemt deze cursus 4 tot 7 weken in beslag.

Onze tarieven
Zeker in vergelijking tot andere autorijscholen is A Klasse autorijschool in Den Haag ontzettend betaalbaar. Bij ons les je al voor € 50,- per uur. Wil je nog voordeliger uit zijn? Kies dan voor één van onze rijlespakketten. Hiermee bespaar je nog meer geld, dat je zeker goed kunt gebruiken als je straks je eerste eigen auto gaat kopen!

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.