Rijbewijs halen in je eigen tempo!

Wil je beginnen met autorijlessen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland?

Autorijles Den Haag in jouw tempo

Autorijles Den Haag, voor jonge of juist een wat oudere leerling, bij A Klasse Rijschool heten we je graag welkom. We leveren top kwaliteit autorijlessen in Den Haag, helemaal op maat aangepast aan jouw tempo.

Plan daarom gelijk een proefles in, zodat we in kunnen schatten wat jij aan lessen nodig hebt. Deze rijlessen kun je zowel los afnemen als in een extra goedkoop rijlessenpakket.

Redenen om voor A Klasse Rijschool te kiezen::

Lessen in je eigen tempo
Voor jong en oud
Altijd de meest messcherpe tarieven voor jouw autorijles Den Haag
Spoed rijles in Den Haag
Optimale voorbereiding voor je CBR praktijkexamen

Spoed autorijles in Den Haag

A Klasse Rijschool is in Den Haag het vertrouwde adres voor alle soorten autorijles, dus ook voor een spoedcursus. Onze snelcursus maakt het mogelijk om in gemiddeld zo’n 2 tot 5 weken je volledige rijopleiding te volgen en met goed gevolg af te sluiten. Neem gelijk contact op met onze instructeurs wanneer je een spoedcursus wilt volgen, zodat we een goede planning kunnen maken en je praktijkexamen alvast kunnen reserveren.

Messcherpe tarieven

Ga je liever voor de traditionele manier van autorijlessen in Den Haag volgen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon voor losse lessen of een rijlessenpakket kiezen, waarbij je je eigen koers en tempo volgt. Bij ons ben je daar altijd voordelig mee uit, wat je ook kiest. Een losse rijles bij A Klasse Rijschool kost maar € 50,- en onze pakketten zijn er al voor € 750,- (10 rijlessen en een praktijkexamen) en € 1400,- (36 rijlessen, een praktijkexamen en herexamen). Een proefles autorijden is bij ons altijd mogelijk en verplicht je tot niets.

Voorbereiden op jouw praktijkexamen bij het CBR

Het uiteindelijke doel van onze autorijles in Den Haag is dat jij straks goed in je eentje de weg op kunt. Je moet het voertuig goed beheersen en je daarnaast ook op een veilige manier in het verkeer begeven, waarbij je uiteraard perfect let op de geldende regels. Dit alles wordt getoetst door een examinator van het CBR tijdens het praktijkexamen. Als je wilt kan ook je rijinstructeur hierbij meegaan. Mocht je dan niet in één keer slagen, dan weten jullie allebei precies op welke punten je extra moet oefenen.

De juiste aanpak bij rijangst

Het kan ook voorkomen dat je al korte of langere tijd in het bezit bent van je rijbewijs B, maar toch niet graag de weg op gaat. Schakel ook dan A Klasse Rijschool om je rijangst te verhelpen. We nemen je mee naar juist die situaties die jij het meest spannend vindt, zodat je daar goed op kunt oefenen. Stapje voor stapje helpen we jou daardoor de goede weg op.

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.