A Klasse Rijschool, de autorijschool voor jou!

Wil je beginnen met je rijbewijs B halen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland?

Op weg naar jouw rijbewijs B

Lessen volgen bij een autorijschool en uiteindelijk je rijbewijs halen, zorgen voor een enorme verandering in je leven. Het mogen en kunnen besturen van een auto geeft je heel erg veel vrijheid en dit is tegenwoordig praktisch onmisbaar! De meeste mensen gaan dan ook direct beginnen met lessen bij een autorijschool zodra ze dit mogen. Veel studenten beginnen al een half jaar voor ze zeventien worden met het plannen of volgen van een theorieles. Vaak is de eerste rijles bij een autorijschool een leuk cadeau om te geven zodra iemand dan eindelijk zeventien wordt.

Kiezen voor A Klasse Rijschool

Het kiezen van een goede en fijne autorijschool is een hele belangrijke eerste stap die soms moeilijk is om te zetten. Want welke autorijschool past bij jou en waar zit die autorijschool dan? Door te kiezen voor A Klasse Rijschool weet je echter zeker dat je een juiste keuze maakt. Jij hoeft je namelijk niet aan te passen aan ons. Wij passen ons aan op hoe jij leert en wat voor jou het beste werkt. Zo zorgen wij ervoor dat jij bij A Klasse Rijschool altijd op een prettige manier kunt lessen en helemaal op je plek bent! Met een prettig gevoel in de auto zitten is belangrijk, want dit geeft je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat jij gemakkelijk de praktijk van het autorijden onder de knie krijgt! Daarnaast ben je bij ons verzekerd van de beste rijlesauto’s! Zo lessen wij in de Mercedes Aklasse en de Range Rover met automaat.

Hoe de lessen van onze autorijschool in elkaar zitten

Bij onze autorijschool doen wij niet aan standaard lesindelingen die op iedereen worden toegepast. Wij kijken naar wat je kunt, hoe snel je dingen leert en hoe jij dit leert. Soms willen mensen gewoon elke les nieuwe technieken leren en nieuwe situaties tegenkomen om daarna de details te leren. Anderen houden bijvoorbeeld weer meer van een rustige opbouw met veel herhaling. Wat jouw manier van leren ook is, wij begrijpen het helemaal en spelen op je in.

Bij onze autorijschool ben je dan ook verzekerd van een vaste instructeur die elke les met jou mee rijdt tot aan je praktijkexamen. We merken namelijk dat dit het zelfvertrouwen en de rijvaardigheid van de studenten enorm verbeterd en dat vinden we heel belangrijk. Wij passen onze planning dan ook aan op jouw wensen. Les jij graag op vrijdagochtend? Dan zorgen wij dat onze instructeur op dat moment voor je klaarstaat!

Theorielessen volgen met A Klasse Rijschool

Voor je aan het praktijkexamen kunt denken, moet je eerst door het theorie-examen heen. Een examen waar de meeste mensen tegenop zien. Daarom bieden wij bij A Klasse Rijschool een aantal hulpmiddelen aan die jou helpen bij de voorbereiding op dit theorie-examen, zodat je rustig en met zelfvertrouwen aan het examen kunt beginnen. Je kunt kiezen om via ons enkel het theorie-examen aan te vragen en vervolgens zelf thuis te leren, of je kunt je inschrijven voor onze eendaagse theoriecursus die jou voorbereidt op het echte examen. Ook kun je via een ander hulppakket onbeperkt online oefenen tot je helemaal klaar bent voor het examen. Is Nederlands niet de taal waar jij het liefste in leert? Dan bieden we online ook de mogelijkheid om te leren in het Arabisch of in het Engels.

Spoedcursus volgen bij A Klasse Rijschool

Soms hebben mensen snel een autorijbewijs nodig, omdat ze een nieuwe baan hebben waar dit bij nodig is, of omdat ze gewoon snel door het rijlessen van de autorijschool heen willen gaan. Daarvoor biedt A Klasse Rijschool een passende spoedcursus die tot ongeveer 7 weken in beslag neemt, afhankelijk van jouw agenda en de agenda van het CBR. In sommige gevallen kun je pas na enkele weken examen doen bij het CBR, omdat ze tot die tijd al volgeboekt zijn. Het volgen van een spoedcursus is natuurlijk voordeliger dan het volgen van 20 lessen bij de autorijschool, maar dit moet wel bij je passen. Niet iedereen vindt het fijn om zo intensief te lessen en direct op examen te gaan. Mocht je dit wel willen, of moeten, is bij A Klasse Rijschool in ieder geval een passende spoedcursus voor je te vinden.

Welke lespakketten kan ik nemen?

Wanneer je rijlessen gaat volgen bij een autorijschool, is het verstandig om een lespakket aan te schaffen, omdat die in verhouding voordeliger zijn dan de aanschaf van losse lessen. Bij ons kun je al een lespakket aanschaffen vanaf €650! Hierbij ontvang je een praktijkexamen en 10 rijlessen. De gemiddelde student heeft ongeveer twintig lessen nodig en daarom hebben we daarvoor een goed pakket samengesteld, met 20 rijlessen en een praktijkexamen van €950. Het is altijd mogelijk om te beginnen met 10 lessen en daarna losse lessen bij te kopen als je geen 20 rijlessen nodig denkt te hebben. Ook kun je een pakket zonder praktijkexamen afsluiten, deze is €350 voor 10 rijlessen.

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.