A Klasse Rijschool is jouw rijschool!

Wil je beginnen met je auto rijlessen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland? 

A Klasse Rijschool is jouw rijschool!

Mag jij eindelijk gaan lessen voor je rijbewijs en kun jij niet wachten om te beginnen? Rijlessen nemen is misschien wel de leukste soort les dat je kunt volgen en hiervoor wil je natuurlijk een geschikte rijschool vinden. Wil jij lessen bij een erkende verkeersschool? Dan ben jij bij A Klasse Rijschool helemaal aan het juiste adres! Bij ons les je altijd met plezier en wij zorgen dat jij precies krijgt wat je nodig hebt. We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt in de auto en daarom past onze rijschool zich aan op jouw planning en wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk met je rijbewijs B door het hele land te kunnen rijden!

Waarom kiezen voor de autorijlessen van A Klasse Rijschool?

Wanneer je kiest voor A Klasse Rijschool, kies je voor een erkende rijschool met de beste instructeurs die jou voorbereiden op het behalen van je praktijkexamen. Wij gaan enkel voor de beste kwaliteit en daarom lessen wij ook alleen in de Mercedes Aklasse. Samen zorgen wij ervoor dat jij je snel thuis voelt in de auto en dat je zonder problemen binnen en buiten de stad kunt rijden. Bij A Klasse Rijschool sta jij centraal en hier passen wij onze lessen en manier van werken graag op aan. Er bestaan bij ons bijvoorbeeld geen vaste lesindelingen die voor iedereen gelden. Wij kijken enkel naar jouw manier van leren. Bij sommige werkt bijvoorbeeld herhaling het beste, bij anderen is het beter om elke week iets nieuws te doen. Wat jouw manier van leren ook is, wij passen ons er zonder problemen op aan. Zo kijken wij per les wat we nog moeten oefenen om jouw kans om de eerste keer te slagen en direct te kunnen gaan rijden zo groot mogelijk te maken! Wil je een eerste rijles proberen? Dan kun je altijd gebruik maken van onze proefles! Zo kun je vrijblijvend kijken of A Klasse Rijschool goed bij je past!

Wat voor een pakketten kan ik aanschaffen?

Bij A Klasse Rijschool is het mogelijk om diverse pakketten aan te schaffen voor jouw rijlessen. Hierbij kun je kiezen tussen pakketten met of zonder een eindexamen. Bij de pakketten zonder eindexamen betaal je dus gewoon een aantrekkelijke prijs voor een serie autorijlessen van A Klasse Rijschool. Het minimale aantal rijlessen dat je hierbij kunt nemen is 10. Wil jij er minder dan tien? Dan is het voordeliger om deze gewoon los te boeken met onze zeer lage leskosten van maar €50,00 per les! Zo stel jij je pakket helemaal af op jouw wensen!

Pakketten met een praktijkexamen

Wil je graag een rijlespakket met examen aanschaffen? Nou, dat kan natuurlijk ook! Bij onze school kun je al lessen, inclusief examen, aanschaffen vanaf €750 euro! Hierbij heb je tien lessen en een volledig praktijkexamen. Denk jij dat je net iets meer dan tien lessen nodig hebt? Ook dat is geen probleem, want zodra je eerste tien lessen verlopen zijn, kun je altijd kiezen om daarna per les te betalen. Misschien heb je het gevoel dat je toch minimaal twintig lessen nodig hebt, wat ongeveer het gemiddelde aantal lessen in Nederland is. Omdat dit dan ook het meest voorkomende aantal lessen is, hebben we juist dat pakket zo voordelig en aantrekkelijk mogelijk gemaakt! We noemen dit Pakket A+ en hierbij ontvang je 20 rijlessen en een praktijkexamen voor maar €1200!

Theorie-examen doen met A Klasse Rijschool!

Voor je met je praktijkexamen kunt beginnen, moet je natuurlijk eerst je theorie-examen hebben gehaald. Het onderdeel van rijlessen waar de meeste studenten het meeste tegenop zien! Maar maak je geen zorgen, want wij begeleid je hier goed in, zodat je rustig en geconcentreerd aan je praktijkexamen beginnen kunt! Via A Klasse Rijschool kun je zowel enkel een theorie-examen afsluiten, als een pakket met een handige eendaagse cursus. Hierbij bieden wij je een handig online platform waar je onbeperkt kunt oefenen! Is Nederlands niet de taal waarin jij het makkelijkste leert? Dat is geen probleem, want onze theorie oefeningen en het platform zijn ook in het Arabisch en in het Engels te volgen!

Rijlessen met faalangst of rijangst

Veel mensen hebben in verschillende maten last van faalangst en / of rijangst. Dit zijn hele normale angsten om te hebben, vooral omdat rijen een hele nieuwe vaardigheid is die je moet aanleren. Wij bieden wij dan ook de mogelijkheid om je te laten wennen aan het verkeer en verschillende situaties. Zo kun jij rustig wennen aan autorijden en kunnen we samen zoeken naar de beste manier om je faalangst en / of rijangst te baas te worden.
Soms vinden mensen het vervelend om te koppelen en te schakelen. In die gevallen kun je er voor kiezen om te lessen in een Range Rover automaat!

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.