All round rijlessen in Den Haag

Wil je beginnen met rijlessen in Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, Leiden, Amsterdam, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Westland?

All round rijlessen in Den Haag

Het hebben van je rijbewijs B wordt eigenlijk steeds meer onmisbaar. Daarom maakt het niet uit hoe oud of jong je bent. A Klasse Rijschool staat voor je klaar.

We verzorgen rijlessen in Den Haag en de wijde omgeving waarbij je veilig en vol zelfvertrouwen leert te rijden. Dit kan met losse lessen, maar ook door middel van rijlespakketten of een spoedcursus. Daarnaast kunnen we je ook helpen als je last hebt van rijangst.

Waarom rijlessen volgen bij A Klasse Rijschool?

Voor cursisten van alle leeftijden
Voordelige losse lessen of een aantrekkelijk geprijsd pakket
Spoedcursus in 4 tot 7 weken
Goede begeleiding bij rijangst

Op elke leeftijd
Van de wet mag je al vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijlessen en natuurlijk kun je vanaf dat moment direct terecht bij A Klasse Rijschool. Ben je net even wat ouder, maar is het er gewoon nog nooit van gekomen om je autorijbewijs in Den Haag te halen? Ook dan staan onze instructeurs voor je klaar. De rijlessen in Den Haag doen we helemaal op je eigen tempo, zodat het je nooit te snel of juist te langzaam gaat.

Losse rijles of een rijlespakket

Een proefles bij A Klasse Rijschool geeft je een goed inzicht in de snelheid waarop je leert. Aan de hand hiervan kun je bepalen of je een extra voordelig rijlespakket koopt of liever voor onze zeer betaalbare losse rijlessen in Den Haag gaat. Rijles volg je bij ons voor slechts € 30,- per uur en een pakket (met 18 uur les en inclusief praktijkexamen) is er al vanaf € 750,-.

Spoedcursus
Heb je snel je autorijbewijs nodig? Dan kun je het beste zo gauw mogelijk beginnen met het volgen van rijlessen in Den Haag. Neem gelijk contact met A Klasse Rijschool op voor het inplannen van jouw spoedcursus.

Begeleiding bij rijangst
Niets is zo vervelend als rijangst, want hierdoor durf je steeds minder de weg op te gaan en verlies je aan zelfstandigheid. A Klasse Rijschool werkt uitsluitend met ervaren instructeurs en hierdoor zijn we ook de juiste keuze als je van je rijangst af wilt komen.

A Klasse leerlingen over onze autorijschool

Leerlingen die je voor zijn geweest.
Een betere Rijschool vindt je niet! Een instructeur die je alle fijne kneepjes van het autorijden uitlegt tegen een goede prijs! Wat wil je nog meer!

Les krijgen was nog nooit zo leuk!

Solo Mon
Hele goeie rijschool! instructeur legt alles rustig en duidelijk uit, goeie kwaliteit en prijs verhouding, echt een aanrader !!
Evelien Jo
"Zeer goede instructeur! leert je ook examengericht te rijden en heb heel veel geleerd in weinig lessen. zeker waard om een keer een gratis proef les te nemen."
Hassan Azhar
"Goede instructeur, stelde me heel erg op me gemak, heeft veel geduld en geeft goede tips. Vooral het blijven herhalen van de verbeter punten is erg belangrijk. Zo onthoudt je het sneller! Thanks voor de les!"
Jordy Toetenel
"Super goeie rijschool ben in 1 keer geslaagd en nog betaalbaar ook !!"
Mark Zoutendijk
"Voor een goede prijs leert je a klasse rijschool niet alleen auto rijden.. Hij legt ook alle in’s & out’s uit over de auto. Hij is erg geduldig en stelt je erg op je gemak tijdens t rijden.."
Reba Mathlouthi
"Top rijschool! Geeft duidelijk en goede lessen!"
Sarah S

Ons kantoor

Stamkartplein 218 - 2521 ES Den Haag (4e etage)

Openingstijden

Ma t/m Zat: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 20:00 uur

Via OV: Vanaf Holland Spoor 4 min lopen. Tramhalte Leeghwaterplein stopt tegenover Stamkartplein.

Download nu

De GRATIS A-KLASSE THEORIE app.